Burnočio sėklos – baltymų ir kalcio šaltinis

Burnočio sėklos – itin vertingas baltymų ir kalcio šaltinis. Puikus mėsos ir pieno pakaitalas. Burnočio sėklos primena riešutų skonį. Paprastas pasigaminti ir itin praturtina organizmą svarbiomis medžiagomis. Burnočio sėklos yra vitaminų A ir C, geležies, fosforo, kalio ir jau minėtų baltymų ir kalcio šaltinis. Į sudėtį įeina ir vienos iš svarbiausių mumsaminorūgščių – lizino. Pateikiame paprastą receptą, kaip išsivirti burnočio sėklų košę.

Įvertink!

5 žvaigždučių vertinimas yra jums iš kairės pusės, o link dešinės pusės - mažėjančia tvarka iki 1.

Dar nėra vertinimų

Įrašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *