Atsiliepimai · 2019-02-25

dvasinis stuburo tiesinimas

Dvasinis stuburo ištiesinimas – atsiliepimai

Dvasinis stuburo ištiesinimas – skamba išties efektingai ir pasirodo tokią sveikatinimo paslaugą siūlo ne vienas gyduolis Lietuvoje. Informacijos šaltiniuose teigiama, jog šis gydymo būdas vyksta pasitelkiant Dieviškąją pagalbą. Jeigu esate pasinaudoję tokiomis gydomo paslaugomis, tuomet būtų labai įdomu išgirsti jūsų atsiliepimų šio pranešimo komentarų skiltyje.

Internete informacijos apie dvasinį stuburo tiesinimą ne tiek ir daug. Šios paslaugos teikiančių asmenų ir įmonių puslapiuose teigiama, kad toks Piotras Elkunovičius kažkada įgavo stebuklingų galių iš Dievo ir dabar gali ištiesinti žmogaus stuburą per 0.18 sekundės dalį. Tuo pačiu susitvarko ir pečių, menčių, klubų aukštis, o kojos tampa lygios, nes juk stuburas tampa tiesus.

Na išties, stebuklai vyksta mūsų žemėje ne kitaip. Dar įdomus faktas tas, kad Piotras Elkunovičius savo stebuklingąją galią gali perduoti kitiems ir jie taip pat gali tapti stebuklingą galią turinčiais gyduoliais. Būtent jų sąrašą rasite žemiau pateiktame vaizdo klipe.

Iš informacinių šaltinių senumo galima spręsti, jog Lietuvoje šie gyduoliai veikia jau bemaž 10 metų. Ir ne šiaip veikia, o turi savo biurus Vilniuje, Kaune, Alytuje ir tt.

Dvasinio stuburo ištiesinimo kainos – 150eur suaugusiam, 100eur pensininkui ar bedarbiui ir 80eur moksleiviui.

Susilaikysime nuo savo įžvalgų ir vertinimų, tačiau lauksime žmonių atsiliepimų apie dvasinio stuburo ištiesinimo seansus ir patirtą ar nepatirtą gydymo rezultatą.