Atsiliepimai · 2018-02-24

Biorezonansinė terapija

Biorezonansinė terapija – atsiliepimai

Internete aptikome informaciją apie biorezonansinė terapiją ir norėtume pasiteirauti, gal esate išbandę tokią procedūrą ir galite pasidalinti atsiliepimais? Tą galima padaryti pranešimo apačioje.

Apie biorezonansinę terapiją
Biorezonansinės terapijos esmė yra išsiderinusius elektromagnetinius rezonansinius žmogaus virpesius įtakoti tinkamais, siekiant juos sinchronizuoti, normalizuoti, atstatyti vidinę pusiausvyrą ir harmoniją. Pasekoja praeina uždegiminiai procesai, geriau veikia vidaus organai ir organizmo funkcijos, vyksta detoksikacijos, virusų, bakterijų, grybelių, parazitų atsikratymo procesai. Biorezonansinė terapija atliekama naudojant specialų aparatą ir parenkant atitinkamą virpesių programą.

Organizmo reguliavimo ir harmonizavimo programos yra pagrįstos mokslininkų R. Folio ir A.F. Kramerio. Mokslininkai savo tyrimuose teigė, kad kiekvienam organui būdingi skirtingi virpesiai. Nusilpusių organų virpesiai skiriasi nuo sveikų. Sveikame organizme, nepriklausomai nuo amžiaus, visuomet išlaikoma ir palaikoma santykinė visų svyravimo banginių procesų sinchronizacija, kuri užtikrina jo balansą, pusiausvyrą ir sveikatą. Besivystant bet kuriems patologiniams, ligas sukeliantiems procesams, atsiranda disbalansas ir bangų-dažnių harmonijos sutrikimai. Atsirandantys nauji ydingi patogeniniai virpesiai, bei rezonansai skatina ligos vystymąsi ir trukdo sveikti. Sutrinka gamtos numatyta savaiminė organizmo išgijimo-savireguliacijos sistema, silpsta imunitetas.