Atsiliepimai · 2015-07-21

chromo papildai

Chromo papildai – cukraus poreikiui malšinti?

chromo papildaiNuolat jaučiu didelį cukraus poreikį. Ant karto suvalgyti 200 gramus šokolado tikrai ne didelė problema. Visgi, suvokdamas, kad cukrus organizmui yra pakankamai žalingas produktas, ėmiau ieškoti būdų, kaip tą poreikį sumažinti. Bandymas saldžius miltinius produktus, saldumynus pakeisti saldžiais vaisiais ne itin pasiteisino.

Taip pat pradėjau nuogąstauti, kad toks nenumaldomas saldaus maisto poreikis gali nulemti ir cukraus disbalansą kraujyje. Pasidarius tyrimą paaiškėjo, kad viskas normos ribose. Nustatytos cukraus normos skalėje (4.11-6.05) mano rezultatas – 5.30. Na gal šiek tiek galėtų būti ir mažesnis, tačiau iki kraštutinės ribos dar pakankamai daug.
Pasipasakojus šią problemėlę vaistinėje, iškart rekomendavo chromo papildus. Neva, kai yra didelis poreikis cukrui vadinasi organizme trūksta chromo. Esu girdėjęs tokių gandų, tačiau nesu tikras ar tai išties kaip nors susiję. Gal tiesiog jau tai tapo priklausomybe. Visgi, nusprendžiau juos išbandyti. Tuo labiau, kad jie sukurti augaliniu pagrindu (iš mielių) ir juose mažai chemijos.
Bio-Chromium Mega ChromoPrecise
Bio-Chromium Mega – vaistininkė pasiūlė pirkti būtent šiuos papildus, kurių sudėtyje yra 100 miligramų organinio chromo. Ant pakuotės rašoma, kad chromas yra svarbus pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai ir padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje. Ar tai padės sumažinti cukraus poreikį? Paaiškės, kai sugersiu bent pusę kurso. Pakuotėje yra 60 tablečių, o jas reikia suvartoti per du mėnesius.
Jei turite kokių nors kitų patarimų, kaip įveikti cukraus priklausomybę, mielai išklausyčiau. Tą galite padaryti pakomentuodami šį mano pranešimą.