Atsiliepimai · 2015-03-26

Dermatitas. Kaip išgydyti?

kiaulpienesDermatitas – dėl alergijos, organizmo užterštumo, tam tikrų maisto produktų netoleravimo ar kitų priežasčių sudirgus odai kilęs uždegimas, kuris pasireiškia paraudimu, niežėjimu, bėrimu.
Vis dažniau tenka skaityti forumuose apie šia liga sergančius vaikus ir tėvų bandymus gydyti šį odos uždegimą įvairiais cheminiais preparatais. Visgi, primiausiai reikėtų nustatyti ligos priežastį, o poto ieškoti būdų, kaip ją pašalinti.

Kokia galėtų būti priežastis? Viena iš dažnesnių – tai glitimo (gliutenas) netoleravimas, kurio yra gausu mūsų kasdieninėje mityboje (duonoje, makaronuose ir kituose miltiniuose patiekaluose). Žinoma, gali būti ir kitas dirgiklis ir jį jums reikia išsiaiškinti.
Išsiaiškinus priežastį ką reikėtų daryti toliau? štai ką pataria sveikos gyvensenos specialistas šio klausimu:
Reiktų išsivalyti kepenis arba gerti reguliariai kiaulpienių žaliuosius kokteilius ir jie nuosaikiu būdu išvalys kepenis, kurios detoksikuoja visus teršalus organizme. Jos gali būti užsikimšusios. Reiktų ir chemijos/metalų vengti savo buityje.Ir riebaus maisto vartokite visišką minimumą, nes tai skatina visokius grybelius išvešėti. Riebalai blokuoja cukraus, gliukozės įsisavinimą į organizmo lasteles ir jį neutralizuoti pakibusį kraujuje gali tik grybeliai (kai kasa ir antinksčiai disbalanse).
Yra viena iš versijų, kad dermatitą sukelia grybelių atmaina. Todėl ir tokį variantą neatmeskite. Nors man labiausiai įtikinanti nuomonė yra ta, kad tai tam tikrų parazitų toksinės medžiagos sukelia tokį odos pažeidimą (ir kepenys nevisada sugeba detoksikuoti tų toksinų..). Ir šlamštmaisčio atsisakykite su visokiais E.Statistinis pilietis suvalgo per metus 350 gr.E konservantų visokių rūšių. Ir vienas iš baisiausių konservantų, kuris sukūrė žmonėms priklausomybę ir tapo “nematomu” visuomenei yra druska (neorganinis natrio chloridas). O ji juk kaip niekas kitas pažeidžia gleivinę, kuri atsakinga už imunitetą.
Kiaulpienių kokteilio receptas
Kiaulpienės, šiektiek dilgėlių (vitaminų karalienė), bananas, vanduo ir sumalu su blenderiu. Bananas labai gerai permuša visus neįprastus skonius. Beje, tai kone rezultatyviausias kokteilis yra iš kiaulpienių-energija pakyla pastebimai ir valymasis vyksta. O jei vakare dar išgersite, tai pastebėsite, kad ryte kelsitės kurkas lengviau ir anksčiau, nes mažiau toksinų bus, kurie pagrinde ir vargina smegenis. V.Boutenko rekomenduoja gerti žaliųjų kokteilių apie 1,2 ltr.paroje tuomet tai labai rezultatyvu.