Atsiliepimai · 2014-10-22

Gražėti gali padėti ir papildomi pinigai

veido-odaPlastinės chirurgijos ir grožio meistrai atskleidžia, jog ne retai ne tik moterys, bet ir vyrai, pasiryžę kreiptis į estetinio gydymo specialistus, ne visuomet žino, kokios tai brangios paslaugos. Iš tiesų estetinės procedūros ir operacijos kartais ne tik kaip reikiant pratuština sąskaitas, bet ir priverčia šiek tiek pinigų pasiskolinti. Tokios svetainės kaip minipaskola.lt suteikia lanksčias ir patogias sąlygas skolintis kiekvienai, ieškančiai finansinės pagalbos.

Net jei ir Jūsų finansinė padėtis nėra tokia, jog reikia kasdien galvoti, kaip sudurti galą su galu,  brangios estetinės procedūros gali šiek tiek sumaišyti finansinius planus. Kad netektų gailėtis, kad pinigai buvo išleisti arba pasirinkta netinkama operacija, geriausia, jei tokie žingsniai yra tinkamai ir gerai apgalvoti.

  • Tikrasis poreikis. Kartais estetinio gydymo specialistai atskleidžia, kad dėl paslaugų pas juos konsultuotis ateina ir operacijoms dar visiškai nepasiruošę klientai. Kartais žmonės tiesiog ateina ieškodami bendravimo, kai kurie iš jų per daug kritiškai žiūri į save. Specialistų nuomone, estetinė pastinė chirurgija ir kitos panašios paslaugos turi būti atliekamos tam, kad pašaltinų žmogaus tam tikrus netobulumus, kurie jam trukdo pilnavertiškai gyventi. Dažniausiai tai ne šiaip užgaidos, o pėdsakai po susirgimų,  nelaimingų atsitikimų, kuriuos norima paslėpti ir pamiršti.
  • Tinkama kaina. Prieš renkantis estetinio grožio procedūras, gerai pasidomėkite kainomis. Nėra itin gerai, jei apie tai, kiek šiam malonumui turėsite skirti pinigų, sužinosite tik gydytojo kabinete. Tokioms žinioms geriausiai pasiruošti iš anksto. Tuomet galėsite pasiplanuoti savo finansų, o neužtekus santaupų, greitis į minipaskola.lt ar kitą kreditorių.
  • Apgalvotas planavimas. Jei iš tiesų matote, jog poreikis pasinaudoti estetinėmis procedūromis yra didelis, laikas planuoti savo finansinį biudžetą. Tai reiškia, jog iki smulkmenų reikėtų suplanuoti, kiek pinigų tai Jums kainuos, kiek iš jų galite rasti savo santaupose, o kiek dar reikės prisidėti iš  kreditoriaus. Nepamirškite, jog skolinantis iš kreditorių, reikia numatyti ir tai, kad paskolintų pinigų reikės atiduoti šiek tiek daugiau, mat kreditoriui dar reikės sumokėti palūkanas. Tačiau ir to galima išvengti. Pasidomėkite, gal minipaskola.lt ar kitas kreditorius siūlo pirmą paskolą visiškai nemokamai?