Atsiliepimai · 2014-05-02

Kaip išnaikinti karpas ant padų?

Kokių priemonių imtis, kai ant pėdų išauga karpos? Štai kokiais patarimais dalinasi žmonės internete:

  • Gerti želmenų sultis reguliariai. Nyksta ne tik karpos, papilomos, bet ir visokie kitokie brudai.
  • Tą vietą apsirišti banano žieve.
  • Citrinos žievelę tris dienas (manau užtenka ir mažiau) acte palaikykit ir rišti nakčiai, arba dienai, jei mažai judėti reikia, ant karpos. Be skausmo išbrinksta ir nukrenta maždaug per kokią savaitę.
  • Pažįstu vyruką,kuris trynė padus su paprasta balta kreida ir po mėnesio karpos išnyko! Tai senas liaudies vaistas.
  • Jei šaknis gili tai jokie bananai nepadės. Kreipkitės į gydytoją. Teko matyti ne vieną prisidirbusį savarankiškai besigydantį.
  • Teko ir man pavargti su pėdų karpom. Nežinau ar sveika, bet man jas uždegino acetilsalicilo rūgštis (Aspirinas). Kas vakarą sutrindavau tabletę ir užtepliodavau nakčiai. Net pati nepajutau kaip jos dingo. Anyta taip išsigydė, pasiūlė ir man.
  • Aš tai naikindavau šaltu azotu pas specialistus, jokių terliojimųsi, visada pasinaikina. Bet tai čia ant rankų. o kai elektra nudegino,tai randus paliko! Užkrėtimas gavosi.
  • Aš taip pat turėjau problemų su karpomis ant padų. Vieną jų uždegino odos gydytojas. Tą uždeginimą galėčiau įvardinti kaip viena baisiausiu dalyku mano gyvenime. Tačiau viskas tuo nesibaigė… Atsinaujino man jos. Internete paskaičiau apie svoguno kompresą dedama ant karpos prieš tai ismirkius acte. Tai ir issigydziau. Dar dedavau kazkoki vaistą rusiška pirkta is bobučių turguj. Manau tie vaistai neprastesni uz vaistineje siulomus vaistus. Jau kokie penki metai kaip tokiu problemų neturiu.
  • Teko man matyti daug pėdos karpų, kurių šaknys 1 cm ar net giliau, o išorėje atrodo mažytė, vos iki 0,5 mm pločio karputė! Tai apgaulingas vaizdas. Jos maitinamos gilesnių kraujagyslių. Tokias pėdų karpas prideginę elektrokaustika, chirurgai iškrapšto plonyčiu ilgu instrumentu, įtepa antibiotikų ir jei nesupūliuoja, tenka pakentėti skausmą, kol tokios mažos bet gilios žaizdos išgyja. Tačiau daugelis dalinasi patirtimi, kaip sėkmingai pasveiko ir mano minėtas vaikinas išsigydė su kreida. Kiti mėgina su Acetokaustinu, tad tai gali būti, kai karpos nėra įsisenėjusios. Šiaip yra geros info apie karpas Huldos Klark knygoje “Kaip išsigydyti visas ligas” – ten paaiškinama, kad jos iš niekur nieko neatsiranda, tai organizmo vidaus problema. Beje, bet kokios karpos yra labai rimtas įspėjimas….Būtina stiprinti imunitetą, ypač dabar, kai augalėliai pilni vitaminų. Pėdų karpų (lotyniškai veruca pedis) vaizdai, kaip matysite yra pati pradžia ir yra užleistų atvejų.
  • Patariu kreiptis į odos gydytoją ir paprašyti šaldymo procedūros. Pigiai ir be didelio diskomforto per 1-2 kartus iššaldo padų karpas su visomis šaknimis. Prieš tai bandžiau ir visokius vaistus, kurie turi nudeginti, ir pleistrus, ir bobučių prietarais rėmiausi, o rezultato jokio, išškyrus išdegintą odą aplink karpas. O jų pačių beieškant tinkamo gydymo dar ir padaugėjo, jau net vaikščiot trukdė.
  • Savo dukrai karpas negrįžtamai išnaikinau su Karlo Hadeko aliejuku “Fytosan”. Jo reikia užlašinti ant karpos 1-2 lašelius ir užklijuoti pleistru. Taip galima daryti net kelis kartus per dieną. Karpos dingo po 2 savaičių.
  • kaip ir minėta buvo anksčiau, greičiausiai tai imuninės sistemos “reikalas”. Man odos ligų gydytoja buvo patarus vartot “Beres” lašus (cituoju vieną vaistininkę “gydytoja homeopatė skyrė vaikučiui vartoti šiuos lašus nuo karpučių ant pėdų, pasirodo, jam mangano trūko, ištyrus vega testu): per kiek laiko man pagijo, nebepamenu, tačiau daugiau nebeatsikartojo niekur. Patiko tie lašiukai – juos vartoju ir kitais atvejais, jei jaučiu silpstant imuninę.
  • Acetocaustin lašiukai. Išbandytas ir veiksmingas.
  • Ugniažolės lašiukai gerai gydo