Atsiliepimai / Sveiki produktai · 2013-04-26

Paroda Sveikatos dienos 2013

Teko sudalyvauti parodoje “Sveikatos dienos 2013” Kauno Žalgirio arenoje. Kadangi parodoje prekybininkai pardavinėjo produkciją už šiek tiek mažesnę kainą negu įprastai parduotuvėse, todėl nusprendžiau įsigyti šias prekes:
Pagalvę iš grikių lukštų
Nepatiko, ypatingai kieta, neina pailsėti miego metu.
Treben žolelių ir Treben tepalo
Treben žolelės, kurias reikia užpilti degtine, jau patikrintas ir įvertintas produktas, todėl atsiradus galimybei įsigyti pigiau nesudvejojau. Tuo tarpu su tepalu greičiausiai apsišoviau, nes buvau įtikintas, jog jo paskirtis nuo sumušimų, patempimų, sporto traumų, tačiau vėliau paskaičius aprašymą paaiškėjo, jog naudojamas rankų odai atgaivinti.
Maisto papildą “Artrosan”
Kadangi jau eilę metų kenčiu nuo lėtinio kelio sąnarių uždegimo ir tuo pačiu nuo kremzlių susidėvėjimo, todėl nusprendžiau išbandyti šį papildą, kurioje sudėtyje yra 750 mg metilsulfonilmetano (MSM). Tai natūrali organinė siera, kuri padeda kovoti su sąnarių uždegimais.

Natūralios vaistažolių arbatos meduje

Mažą indelį pabandymui. Nors visi žinom, kad to cukraus, net ir medaus formoje, reikia vartoti kuo įmanoma mažiau ir tik tada kai yra poreikis (pvz susirgus peršalimo ligomis).