Atsiliepimai · 2013-04-02

Detox aparatas – atsiliepimai

Atsitiktinai internete aptikau informaciją apie “Detox” aparatą, kuris kaip teigiama atlieka organizmo valymo nuo toksinų funkciją. „Detoxo“ aparatas apart organizmo detoksikavimui (valymo) taip pat skirtas ir sutrikusios energetinės pusiausvyros atstatymui.
Jo kaina Lietuvoje ~2400 litų. Kaina nemaža, o įdomu kaip rezultatai? Laukiame pabandžiusiųjų komentarų.

Dar šiek tiek plačiau apie organizmo užsiteršimą ir šio aparato veikimo principą:
Dėl prastos mitybos ir didelio streso esame linkę kaupti didžiulius atliekų ir teršalų kiekius savo organizme. Didėjant šioms toksinų sankaupoms trikdoma daugybės sveikatai ir net gyvybei svarbių organų veikla bei funkcionavimas. Taip išbalansuotame kūne pasireiškia mums visiems gerai pažįstami įvairūs negalavimai- galvos skausmai, prastas miegas, artritas, reumato skausmai, šlubuojanti atmintis, prasta medžiagų apykaita, sunkiai kontroliuojamas svoris, odos problemos ir kt.
Šio aparato dėka į žmogaus organizmą patenka silpna, 1,5 mA (miliamperai) galios, elektros srovė. Tokiu būdu susidaro neigiamas jonų laukas. Sukuriama elektros energijos grandinė, kuri švelniai aktyvuoja mūsų ląsteles. Pagal mokslininkus mūsų organizme toksinų yra nuo 2,5 iki 25 kg. Kuo organizmas silpnesnis nuo tokių procedūrų reikia daugiau, nes organizmo šlakų šalinimo funkcija yra žymiai susilpnėjusi.
Paskaičiuota, kad toksinų žmogus gauna 70 % su maistu ir tik 20-30 % iš aplinkos. Todėl medikai pabrėžia,kad ypatingai svarbu valytis organizmą periodiškai.
Aparato dėka yra atkuriama lygiai tokia pati elektros srovė, kuri teka mūsų ląstelėse.Pastovus ir tolygus neigiamai įkrautų jonų srautas efektyviai neutralizuoja ir pašalina priešingai įelektrintus kūnelius.