Sveiki produktai · 2017-12-07

zinzino viva

Zinzino Viva – maisto papildas gerinantis miego kokybę

Zinzino Viva – tai natūralus švedų kompanijos maisto papildas, kuris gali keliais būdais pagerinti jūsų nuotaiką ir bendrą savijautą. „Zinzino Viva“ palaiko normalią nervų sistemos, smegenų veiklą ir psichines bei protines funkcijas, taip padėdamas mažinti kasdienį stresą ir skatindamas gerą nuotaiką. Kitaip tariant – natūralus antidepresantas.
Jis taip pat padeda mažinti nuovargį ir išsekimą. Visiškai neseniai keli klinikiniai tyrimai įrodė, kad šis papildas gali ne tik pagerinti savijautą, bet padaryti reikšmingą poveikį sveikatai.

Apie Zinzino Viva

„Viva“ papildą sudaro „affron®“ – standartizuoto patentuoto gryno aukščiausios kokybės šafrano purkų ekstrakto (Crocus sativus L) iš Ispanijos, penkių B grupės vitaminų, jodo ir vitamino C derinys.

  • MIEGAS – „Viva“ padeda sumažinti protinį nuovargį ir fizinį išsekimą, tad miegas yra kokybiškesnis.
  • ATSIPALAIDAVIMAS – „Viva“ padeda sumažinti kasdienį stresą.
  • LAIMĖ – Skatina gerą nuotaiką

Video

SMEGENŲ VEIKLA IR NUOTAIKA

Smegenyse vykstantys cheminiai procesai yra sudėtiniai, priklausantys nuo daugybės maistinių medžiagų, užtikrinančių jų optimalų veikimą, bei kurie gali sutrikti dėl medžiagų apykaitos disbalanso. Kai taip nutinka, gali atsirasti nemažai simptomų.
Neuronai sąveikauja tarpusavyje, pasinaudodami įvairiais cheminiais tarpininkais, vadinamais mediatoriais. Šią sąveiką, o ir paties neurono augimą bei išlikimą moduliuoja tokie lokaliai veikiantys baltymai, kaip smegenų neurotrofinis faktorius (BDNF). Buvo nustatyta, kad esant stresui ar pakitus nuotaikai, pasikeičia neuromediatorių pusiausvyra.
Tai padėjo sukurti vaistus, kurie gali koreguoti neuromediatorių veikimą. Priežastis, kad vaistai veikia lėtai ir yra palyginti neveiksmingi, paskatino atlikti daugiau mokslinių tyrimų. Neseniai buvo nustatyta, kad BDNF ir susijusių faktorių pokyčiai taip pat gali būti svarbūs, o gal net svarbesni ir smegenų veiklai. Buvo ištirta, kad šafrane esančios bioaktyvios medžiagos gerina tiek neuromediatorių, tiek BDNF veikimą.

Zinzino Viva – VITAMINAIS PRATURTINTAS ŠAFRANO EKSTRAKTAS MAKSIMALIAM POVEIKIUI

„Viva“ yra natūralus maisto papildas, kurį sudaro „affron®“, standartizuotas patentuotas gryno aukščiausios kokybės šafrano purkų ekstraktas iš Ispanijos, penki B grupės vitaminai, jodas ir vitaminas C. Visos šios sudėtinės dalys prisideda prie geros savijautos, tačiau kartu jos sudaro švelnų, tačiau veiksmingą derinį, galintį pagerinti jūsų gyvenimą visokeriopai.

ŠAFRANAS

Šafranas yra vienas iš brangiausių prieskonių pasaulyje, nes derlius nuimamas ir apdorojamas daugiausia rankomis. Tam, kad šafranas būtų apsaugotas nuo galimo mikroorganizmų tokių kaip patogenai (E. coli) buvimo, paprastai prieš naudojimą apdorojamas, naudojant karštį arba spinduliavimą. Šie apdorojimo būdai ne tik sumažina užteršimą mikrobais, jie taipogi mažina biologiškai aktyvių komponentų kiekį ir produkto kokybę.

„AFFRON®“ – NAUJOS KARTOS ŠAFRANO EKSTRAKTAS

Gamyba prasideda nuo aukščiausios kokybės ispaniško šafrano purkų. „affron®“ išgaunamas moderniomis technologijomis, atliekant patentuotą procedūrą, kurios metu panaikinamas mikrobiologinis užterštumas ir pagerinamas biologiškai aktyvių komponentų veikimas. „affron®“ kaip biologiškai aktyvus „Lepticrosalides®“ junginys (Lopresti & Drummond, 2016), standartizuotas atliekant didelio efektyvumo skysčių chromatografiją (HPLC) – procesą, kurio metu nustatoma ir kiekybiškai įvertinama kiekviena biologiškai aktyvi medžiaga. Remiantis DNR sertifikavimu, genetiškai „affron®“ yra 100 proc. Crocus sativus L.

KLINIKINIAI TYRIMAI

6 klinikiniai tyrimai įrodė, kad vartojant rekomenduojamomis dozėmis „affron®“ yra veiksmingas ir saugus, nesukelia jokio šalutinio poveikio. Šie rezultatai atitinka anksčiau atliktų klinikinių tyrimų su šafranu įrodymus ir daugybę kitų šaltinių mokslinėje literatūroje.
Viva pakuotėje – 60 tablečių, bendras netto svoris 18 g.

Maistinė vertė ir sudėtis 2 tabletėse RV %*
Biotinas 7,5 μg 15
Folio rūgštis 30 μg 15
Niacinas (vitaminas B3) 2,4 mg 15
Pantoteno rūgštis 0,9 mg 15
Jodas 22,5 μg 15
Vitaminas C 12 mg 15
Vitaminas B12 0,38 μg 15
Šafrano ekstraktas (Crocus sativus L)* 28 mg

* referencinė vertė %, Direktyva 96/8/EB

SUDĖTIS

Tūrio užpildai (beta ciklodekstrinas, mikrokristalinė celiuliozė), šafrano (Crocus sativus L) ekstraktas*, lipnumą reguliuojančios medžiagos (trikalcio fosfatas, riebalų rūgščių magnio druskos), vitaminas C, folio rūgštis, niacinas, pantoteno rūgštis, vitaminas B12, kalio jodidas, biotinas. *„affron®“ – patentuotas ekstraktas.