Atsiliepimai · 2015-07-23

Gingium Hexal

Gingium Hexal – vaistas nuo kraujotakos sutrikimo

Gingium HexalPastaruoju metu svaigsta galva. Kreipiausi į gydytojus. Jie išklausę apie mano kasdienybę, rutiną ir darbo pobūdį priėjo išvadą, kad tas svaigimas gali būti susijęs su smegenų kraujotakos sutrikimas. Tikėtina, kad smegenų ląstelėms trūksta deguonies, dėl sėdimo darbo bei ne itin sveikos mitybos. Rekomendavo daugiau judėti, giliau kvėpuoti bei pavartoti Gingium Hexal preparatą. Tai vaistas nuo smegenų ir periferinės kraujotakos sutrikimo.

Kaip veikia Gingium Hexal?
Smegenims, o tiksliau smegenų ląstelėms, reikia deguonies, tinkamo maitinimo. Jei yra kraujo pratekėjimo problemos, tuomet kyla minėti nemalonūs simptomai. Kraujo pratekėjimą į smegenis galima stimuliuoti ir natūraliu būdu – ginkmedžių lapų esktraktu. Lapuose esančios aktyviosios medžiagos sužadina medžiagų apykaitos procesus ir smegenų ląstelių kvėpavimą. Gingium Hexal vaisto pagrindą ir sudaro minėta medžiaga.
Taip pat rekomendavo išgerti 2 litrus vandens per dieną. Nepersivalgyti, valgyti reguliariai. Daugiau valgyti angliavandenių. Daugiau judėti. Fizinis krūvis skatina didesnį kraujo tekėjimą į smegenis ir medžiagų apykaitos procesus.