Sveiki produktai · 2015-04-07

Ekologiški grikiai. Kur geriausia pirkti?

ekologiski-grikiaiEsu pakankamai aktyviai sportuojantis žmogus, todėl man aktualu, kad maiste, kurį valgau būtų pakankamai didelis procentas baltymų. Grikiai šios medžiagos turi pakankamai daug bei yra sveikas maistas, todėl juos vartoju išties dažnai. Juos ruošiu labai paprastai, tiesiog užpilu verdančiu vandeniu ir palaukiu kol subrinks. Grikius perku iš prekybos tinklų, tačiau esu girdėjęs, kad jie jau būna apdoroti ir būna šiek tiek praradę savo natūralumo. Dėl šios priežasties nusprendžiau paieškoti kur būtų galima nusipirkti ekologiškų grikių.

Ekologiški grikiai
Bandžiau panaršyti internete, tai tokių ekologiškų ūkio bei produktų pavyko rasti nemažai, tačiau atsiliepimai yra ganėtinai įvairūs. Vieni teigia, kad tuose ekologiškuose grikiuose yra labai daug visokių priemaišų, todėl juos reikia atskirai valyti ir pnš. Todėl norėtųsi rasti variantą, kad grikiai būtų ekologiški, bet tuo pačiu išvalyti ir kad būtų galima juos valgyti tiesiog pamirkius vandenyje.
Jei žinote, tokių variantų prašome parašyti šio pranešimo komentaruose. Man aktualu būtų įsigyti Kauno mieste arba kad būtų galimybė atsisiųsti kurjeriu ar paštu.