Atsiliepimai · 2014-01-20

Tepaliukai nuo randų

ranku-odaSenovės posakis “Randai vyrus puošia”, ko gero, ne itin tinkamas šiems laikams. Dabartinėje visuomenėje egzistuoja grožio kultas, todėl daugelis puoselėja savo odą, kad būtų graži, lygi ir sveikai atrodanti. Visgi, nė vienas iš mūsų nėra apsaugotas nuo įvarių, kad ir nedidelių sužeidimų, nudegimų, nušalimų. Šie veiksmai dažnai palieka ir randus ant mūsų odos.
Jei turite tokią estetinę problemą ir ieškote natūralių priemonių randams gydyti, tuomet siūlome pasinaudoti vieno iš sveikatos specialistų patarimu:

Keloidiniems audiniams (randams) pasalinti geriausias yra miros eterinis aliejus, naudojamas kompozicijose su rozmarinu, levandu, gvazdikeliu, metu, pusu, kadagiu, kiparisu, citrinu (ne ant saules, citrusiniai didina odos jautruma saules sviesai) – misiniuose su baziniais riebiais aliejais. Nebutinai visus isvardytus, bet pirmeji trys pageidautini. Arbatos saukstelui bazinio aliejaus 2 lasai miros ir 3 lasai po viena lasa kitu eteriniu alieju. Baze gali buti kvieciu daigu, alyvuogiu, ersketuogiu ir kiti aliejai.