Atsiliepimai · 2011-10-25

NoriuPasveikti.lt: Mano istorija

Gera sveikata nepasižymėjau nuo pat vaikystės. Teko vaikystėje ligoninėje ir buvo pripažintas širdies ūžesiai dėl vožtuvo prolapso (širdies yda). Begalės tyrimų ir galiausia tiesiog patarimas gyvent, kaip gyvenus ir nekreipti į tai dėmesį. Tiesa, nekreipt dėmesio į šią problemą buvo sunku, nes jautėsi, kad sporto metu širdis greitai pavargsta, pradeda intensyviai plakti.
Būdamas 19 metų susirgau infekciniu bronchitu, bent jau taip teigė medikai, tačiau gijimo procesas užtruko labai ilgai ir netgi liko pasekmės. Nuolatinis karščiavimas, nežymiai padidėjusi kūno temperatūra bei visiškai nusilpęs imunitetas.
Nors imunitetą bandžiau stiprinti įvairiais būdais, tačiau nuo to persirgimo sveikata buvo susilpnėjusi. Dar po kiek laiko susirgau ūmine angina, kuri galiausiai išsivystė į lėtinę ir dar labiau “nusodino” imuninę sistemą. Po kurio laiko angina buvo išoperuota, bet organizmas buvo stipriai nualintas ir tokia sveikata kokia buvo iki minėtų susirgimų – nesugrįžo.
Imuninės sistemos stiprinimas įvairiais preparatais vis tiek nepadeda susigrąžinti tokią sveikatą, kokia buvo iki minėtų susirgimų.